Засідання конкурсної комісії

4 листопада 2022

4 листопада 2022 року під головуванням директора департаменту Оксани Смолій відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

Склад даної комісії затверджений наказом директора департаменту соціального захисту населення  від 28 вересня 2022 року №71-од/02-07 ,,Про комісію”.

На засіданні конкурсної комісії були присутніми 7 з 7-ми членів комісії.

На порядок денний були винесені питання про:

відкритий захист конкурсної пропозиції ,,Ми разом” головою Тернопільської обласної громадської організації ВГОІ ,,УТОГ” Коцовською Надією Дмитрівною ;

оцінювання конкурсної пропозиції членами конкурсної комісії шляхом проставлення балів від 0 до 5 за критеріями;

оголошення переможця конкурсу та визначення обсягу бюджетних коштів для надання фінансової підтримки на виконання (реалізації) заходів конкурсної пропозиції, з якою конкурсант став переможцем конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.       

У результаті засідання вищевказаної комісії (протокол №4 від 04.11.2022) заслухано захист голови Тернопільської обласної організації ВГОІ ,,УТОГ” конкурсної пропозиції ,,Ми разом”.

Конкурсною комісією проведено оцінювання конкурсної пропозиції та, оскільки, не було затвердженого прохідного балу і у зв’язку з відсутністю інших учасників конкурсу, прийнято рішення визнати  Тернопільську обласну громадську організацію ВГОІ ,,УТОГ” з її конкурсною пропозицією ,,Ми разом” єдиним переможцем конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2022 році.

Обсяг бюджетних коштів для надання фінансової підтримки для виконання конкурсної пропозиції ,,Ми разом” становить 47 726 гривень, з яких не менше 15 відсотків загальної суми коштів, відповідно до умов конкурсу, співфінансування  організації – переможця конкурсу.